top of page
Open Days
Open Days

Fri, Jan 13

|

Palma

Open Days

Registration is closed
See other events

Time & Location

Jan 13, 2023, 8:30 AM – Jan 14, 2023, 1:00 PM

Palma, Carrer de Sant Feliu, 17, local 8 & 9, 07012 Palma, Illes Balears, España

About the Event

In Sadhana Works we want to celebrate the beginning of the year 2023 with all our community.

For this, we have organized two days of Open Days, January, Friday 13th - Saturday 14th,  a very special days where we will share yoga and meditation classes together and start 2023 well.  

A lot of schedules and types of Yoga for you to try what interests you the most!

SCHEDULE:

Friday, January 13th

  • 8:30 - 9:30 Vinyasa Yoga / Tara / 60 MIN
  • 9:45 - 11:00 Project your destiny with kundalini Yoga & Gong (all levels)/ Dra.Harpreet/ ES-EN / 75 MIN 
  • 14:30 - 16:00 Biodanza / Margarita / 90 MIN
  • 16:45 - 17:30 Bowspring Yoga Introduction / Esther / 75 MINN
  • 17:30 - 18:30 Yoga for kids / Belén / 60 MIN
  • 18:45 - 20:00 Energetic Dance / Haywoode / EN / 75 MIN

Saturday, January 14th

  • 9:00 - 10:15 Vinyasa Yoga  / Asia / 75 MIN
  • 10:30 - 11:45 Project your destiny with kundalini Yoga & Gong / Dra.Harpreet/ ES-EN / 75 MIN
  • 12:00 - 13:00  Yoga for beginners / Jeanne / ES-EN / 60 MIN
  • 13:15 - 14:15 Embodied Yoga Flow / Lally / ES-EN / 60 MIN

Do you want to join us?  Reserve your place for FREE.  

See you on January 13th and 14th at Sadhana Works! 

Sat Nam  

Share This Event

See all the Retreats

  • RADIANT POWER OF WOMEN - 2024
    RADIANT POWER OF WOMEN - 2024
    Tue, May 07
    Aumallia Hotel
    May 07, 2024, 4:00 PM – May 12, 2024, 12:30 PM
    Aumallia Hotel, Camí d’Almallia, s/n 07209 - Felanitx Mallorca - España
    May 07, 2024, 4:00 PM – May 12, 2024, 12:30 PM
    Aumallia Hotel, Camí d’Almallia, s/n 07209 - Felanitx Mallorca - España
    The Radiant Power of Women program is an absolutely transformative experience with Gurmukh and Dr. Mariana Salinas Harpreet to be held at Aumallia Hotel in mystical Mallorca.
  • LONGEVITY RETREAT WITH DEEPAK CHOPRA
    LONGEVITY RETREAT WITH DEEPAK CHOPRA
    Thu, Oct 10
    Islas Baleares
    Oct 10, 2024, 5:00 PM GMT+2 – Oct 13, 2024, 3:30 PM GMT+2
    Islas Baleares, Camí des Racó. Ctra. de Cala Mitjana Km1.5, 07579, Islas Baleares, Spain
    Oct 10, 2024, 5:00 PM GMT+2 – Oct 13, 2024, 3:30 PM GMT+2
    Islas Baleares, Camí des Racó. Ctra. de Cala Mitjana Km1.5, 07579, Islas Baleares, Spain
    REVERSE YOUR BIOLOGICAL AGE BY CHANGING YOUR PERCEPTIONS
bottom of page